Els vespres malgastats amb Irene Solà i Oriol Sauleda a la Biblioteca de Vic

La Biblioteca Joan Triadú de Vic us convida a la sessió de Els vespres malgastats que es farà el pròxim 23 de maig de 2019.

En aquesta ocasió, els poetes convidats seran Irene Solà i Oriol Sauleda. Enguany s’ha incorporat la col·laboració de 10 artistes visuals que s’han encarregat de fer els cartells personalitzats per cada una de les sessions. En el cas de l’espectacle que es farà a Vic, l’autor del cartell és l’artista visual Arnau Musach.

Irene Solà (Malla, 1990- ) és poeta i novel·lista. Llicenciada en Belles Arts i Màster de literatura, cinema i cultura visual a la Universitat de Sussex. Guardonada amb 48è premi Amadeu Oller pel poemari Bèstia, Premi Documenta 2017 amb la novel·la Els dics i Premi Anagrama de novel·la en català 2019 per Canto jo i la muntanya balla.

Oriol Sauleda (Sant Pol de Mar, 1993- ) és rapsode i poeta. Pioner de la poesia improvisada, ha obtingut el Premi de poesia Marti Dot 2017 per El paller, obra fruit de les transcripcions de diferents sessions d’improvisació poètica.

Arnau Musach (Centelles, 1989- ) ha estudiat Belles arts i ha fet diversos cursos relacionats amb art sonor, audiovisual i animació. Ha exposat a Ikas Art (Bilbao), Sense Títol (Belles Arts de Barcelona), Punts de Fuga (Fundació Arrranz Bravo de l’Hospitalet), La Constel·lació de la meva vida (El Casino de Vic), Parada Zero, Exabrupto, VCCC (Vic) i ha col·laborat amb Parelles Artístiques. També està en actiu musicalment amb un projecte en solitari, Anur, i un altre com a guitarrista i compositor NääN.

Aquesta és la segona edició de Els Vespres Malgastats, un cicle de poesia contemporània en català que des del mes de març s’està celebrant a les Biblioteques d’Osona amb una vintena de poetes joves i 10 artistes visuals.

Un cop realitzades les 10 sessions per les diferents biblioteques de la comarca, i com a novetat d’aquest any, es farà un acte final, una Jam poètica al Monestir de Sant Pere de Casserres el dissabte 29 de juny.

Més info: https://www.facebook.com/elsvespresmalgastats/

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 19:00 h. a la Biblioteca Joan Triadú de Vic

ETIQUETES: Arnau Musach, Biblioteques d'Osona, Cicle de poesia contemporània, Els vespres malgastats, Irene Solà, Oriol Sauleda