Internet, ofimàtica i Wi-fi

La Biblioteca disposa de terminals amb connexió a Internet i diversos programes d’ofimàtica reservables durant 1 hora i terminals per a consultes ràpides de 10 minuts.

Pots reservar ordinadors a través d’aquest enllaç.

A la biblioteca es poden fer gestions amb el DNI electrònic per realitzar tràmits que requereixen identificar-se com: obtenir certificats de les Administracions Públiques, firmar digitalment documents electrònics, etc.

L’usuari podrà imprimir els resultats de les consultes: el preu de les impressions és de 0,10 euros per pàgina en b/n i 0,40 euros en color per pàgina.

També es pot fer ús del servei d’escàner de manera gratuïta. 

Els usuaris de la biblioteca poden connectar-se a Internet gratuïtament des dels seus dispositius mòbils gràcies a la xarxa sense fils de connexió a Internet (Wi-fi).

Per poder accedir a Internet, primer cal validar-se amb el número d’usuari que hi ha al carnet de la biblioteca i el PIN. En cas de no tenir el carnet de la biblioteca, hi ha la possibilitat de connectar-se a internet a través d’un Wi-fi per a convidats (Guest_Biblioteca), on caldrà indicar un número de telèfon mòbil on s’enviarà un PIN per connectar-se amb una validesa de 24 hores.