Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

14 de juny de 2023 | 19:00 - 20:00

Club de lectura de Novel·la Negra: Terres mortes de Núria Bendicho

A la trobada del Club de lectura de Novel·la Negra del mes de juny comentarem el llibre:

Terres mortes de Núria Bendicho.

“La mort violenta d’en Joan és l’inici d’aquesta no­vel·la que descabdella la història d’una nissaga maleïda. Ha estat un tret per l’esquena en un ca­salot aïllat on només hi viu la família. Qui de tots ells ha pogut ser? Era l’únic que ho tenia tot i ara es dessagna en el petit rebost on la mare el va instal·lar després de tres anys d’absència. Quin cor és capaç de proposar que li serrin les cames a un fill per tal d’encabir-lo dins la caixa?

Terres mortes és un relat polifònic que des­plega un univers atàvic. Una mare que surt d’un infern per crear-ne un altre. Un pare a qui ja po­ques coses importen. El fill gran sorrut i rude que tothom tem. Els del mig que malden per trobar el seu lloc encara que sigui lluny. La noia enca­denada a casa per un embaràs no desitjat. I el nen, lluminós i salvatge. Sobre tots ells pesa un origen feréstec, dues morts i un secret. I malgrat tot, en els seus testimonis despunta el brot d’una bondat resistent que prova de sobreviure a la vi­lesa que tot ho empelta.

Núria Bendicho Giró s’estrena amb una histò­ria gòtica que ens fa preguntar-nos si aquells que semblen culpables no són justament els més lliu­res i si no és que tots som víctimes de la mateixa foscor. Una novel·la calidoscòpica que ens inter­roga sobre la naturalesa humana i ens endinsa en un món sòrdid del qual és difícil sortir sense sentir ràbia i compassió.”

(Sinopsi del llibre)

Club de lectura a càrrec d’Elisabet Contreras.

Per assistir al club cal inscripció prèvia.

Per saber-ne més:

 


La trobada del Club de lectura de novel·la negra es farà:

Dia: Dimecres, 14 de juny de 2023

Hora: 19:00 h.

Lloc: Espai Lab Ausa (Planta -1) Biblioteca Pilarin Bayés de Vic

« Tots els Esdeveniments