Club de lectura Dones i literatura: Les millors vacances de la meva vida de Neus Canyelles

La trobada del Club de lectura Dones i literatura del mes de juliol serà virtual a través de l’aplicació de videoconferència Jitsi Meet. Comentarem el llibre Les millors vacances de la meva vida de Neus Canyelles.

Hi ha moments a la vida en què només ens venen al cap les coses dolentes que ens han passat. Dins la memòria, es van fent cada dia més i més grans, fins que arriba el dia en què l’únic que desitgem és desaparèixer, escapar de tant de dolor. Per sort, les maneres de provar-ho i, fins i tot, d’aconseguir-ho són molt diverses. La protagonista d’aquest llibre n’és un exemple. Fins que arriba el moment en què cau definitivament, i ja no sap com aixecar-se. Després de cinc anys de silenci literari, Neus Canyelles ofereix als lectors una obra delicada i estremidora, que connecta amb les veus de Jean Rhys i de Natalia Ginzburg.

Argument a la contraportada del llibre

Neus Canyelles és llicenciada en filologia hispànica i va estudiar la carrera de piano. Autora de 7 llibres, ha estat guardonada amb diversos premis literaris, com el Premi Bearn de narrativa l’any 1997, el Premi Ciutat de Palma de novel·la l’any 2002 i el Mercè Rodoreda de contes l’any 2013 amb el llibre Mai no sé que fer fora de casa. També es poden trobar els seus textos a diversos mitjans de comunicació escrita. Després d’una depressió molt dura va escriure Les millors vacances de la meva vida, basada en la seva pròpia experiència. 

Les sessions del club de lectura Dones i literatura són conduïdes per  Rosa M. Rubio Gutiérrez.

Les persones interessades en participar en aquest club de lectura poden recollir el llibre a la Biblioteca Joan Triadú de Vic demanant cita prèvia.

La trobada del Club de lectura Dones i literatura, amb format virtual es farà:

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 18:30 h. a través de l’aplicació Jitsi Meet.

ETIQUETES: Club de lectura Dones i Literatura, Club de lectura virtual, Les millors vacances de la meva vida, Neus Canyelles