Nova edició de Els Vespres malgastats

Arriba una nova edició, enguany la tercera, del cicle de poesia contemporània en català i art visual. S’han programat els actes entre els mesos de febrer i juny a 10 biblioteques de la comarca d’Osona. Hi participen 20 poetes que formen parella i un/a artista visual per a cada sessió.

En l’edició de l’any passat hi va haver noves incorporacions en la gestió, es va afegir la col·laboració d’un/a artista visual i es va reforçar la complicitat amb les biblioteques de la comarca d’Osona que hi participen.

En l’edició d’enguany es seguirà en aquesta línia i a més a més s’ha fet l’exposició L’art visual de Els vespres malgastats al Casino de Vic fins el dia 1 de març de 2020.

La primera sessió és farà a la Biblioteca de Manlleu el dia 20 de febrer i començarà, així, el recorregut per les Biblioteques d’Osona. A la Biblioteca Joan Triadú de Vic Els Vespres Malgastats faran parada el dijous 21 de maig de 2020 a les 19:00 h. i anirà a càrrec de Mireia Calafell i Martí Sales i l’artista plàstic Mir Uina.

Aquest és el calendari previst en l’edició de l’any 2020 de Els vespres malgastats:

Més informació a Els vespres malgastats

ETIQUETES: Cicle de poesia contemporània, Els vespres malgastats, Els vespres malgastats 2020, Recital de poesia