Àrea infantil

A la Biblioteca Pilarin Bayés hi ha una àrea infantil, adaptada a les necessitats dels més petits, de 0 a 12 anys. També hi podem trobar el “Racó de famílies” amb aquells documents relacionats amb l’educació i cura dels infants.

A l’àrea infantil hi ha una grada per a la lectura informal, punts de lectura adaptats a diferents edats, una sala polivalent per a tallers, un espai destinat a la sala de videojocs pels més petits, una campana acústica amb pantalla tàctil per escoltar música, lavabos adaptats, pàrquing per a cotxets de nadons…

L’àrea infantil també és l’espai on rebem les visites escolars, des de les escoles bressol fins a 6è de primària. 

Després d’explicar-los què és la Biblioteca Pilarin Bayés, què hi podem trobar i què hi podem fer, els hi llegim algun conte i al final de la visita, els infants també tenen temps de mirar llibres.

Videojocs a la Sala Infantil

 

 

L’àrea infantil disposa d’una tauleta per al joc digital pensada per als infants de més de 3 anys que conté una obra per gaudir i compartir amb les seves famílies.

I també tenim un espai amb tres ordinadors on els nens i les nenes entre 6 i 12 anys poden venir a jugar a tres jocs diferents cada mes.

Les obres es trien sempre d’acord amb un criteri de qualitat estètica que respongui tant a la part audiovisual com al gaudi interactiu que ofereixin. A més, les obres se seleccionen tenint en compte les diferències que hi pugui haver entre un infant de 6 anys i un de 12 i que tots puguin trobar el seu espai de lleure.

 

Més informació sobre els videojocs