Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

18 gener | 18:00 - 20:00

XERRADA: Comunitats de desenvolupament en codi obert per a fabricar-ho (gairebé) tot!

Dispositius, xarxes, algoritmes, sensors… el nostre dia a dia es veu cada vegada més modificat per la digitalització. Vols ser-ne protagonista?

El proper dimecres 18 de gener del 2023 et convidem a la presentació de la proposta Codi Obert amb en Pep Lluís Bano, ambaixador de Hackster.io BCN.

Has sentit a parlar de les comunitats tècniques més grans del món? Les comunitats de desenvolupament de programari i maquinari treballen juntes en un veritable entorn de codi obert, de coneixement compartit per a poder fer realitat tot allò que ens imaginem.

Si t’interessa el mon de la tecnologia, la programació, la robòtica o la fabricació digital, vine a conèixer algunes d’aquestes comunitats que connecten creadores i creadors d’arreu del mon de la mà de Pep Lluís Bano

Dinàmica de la xerrada:

En la primera part descobrirem la situació actual dels principals actors i moviments i els recursos que cada un d’ell ens pot aportar a l’hora de construir qualsevol cosa. Posarem especial atenció en aquesta filosofia a on la principal fita es compartir coneixement i facilitar mitjans per fer que la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques siguin un recurs a l’abast de tothom sense cap mena de discriminació d’edat, aptitud o coneixements previs.

En la segona part, en format mini “Open Space”, tothom podrà proposar projectes per poder desenvolupar dins l’espai de Taller Obert que tindrà lloc durant els propers tres mesos al centre cívic Pau Raba.

Continuïtat del cicle Codi Obert:

Xerrada d’inici del cicle Codi Obert, amb continuïtat amb l’obertura del ‘Taller obert Osona Makers’ a l’espai de fabricació digital de Can Pau Raba, un espai per a fer realitat projectes de forma col·laborativa i aprendre fent. La xerrada és oberta a tothom i el taller també, però et recomanem que t’hi inscriguis per a una millor previsió. Ho pots fer aquí!

Impulsat pel PECT Osona Lab City.

 

« Tots els Esdeveniments