Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

26 de setembre de 2023 | 18:00 - 20:00

Taller: Connecta’t. Ciberassetjament

Des de les biblioteques públiques t’ajudem amb tallers d’alfabetització digital i petites càpsules formatives que et proporcionaran les habilitats per fer diversos tràmits en línia.

Descobreix tot el que es pot fer des del teu dispositiu i aprèn a fer servir aplicacions i altres recursos, sempre amb seguretat i protecció a la xarxa. L’objectiu d’aquests tallers és anar avançant en els teus aprenentatges pel món digital.

Al programa de tallers Connecta’t hi ha sessions de molts àmbits diferents (aprendre a navegar per internet, ús de dispositius mòbils, edició de vídeos, presentacions amb eines digitals, xarxes socials…).

En aquesta sessió parlarem sobre Ciberassetjament: Com identificar, prevenir i què fer davant la violència digital.

Es tracta d’un taller per oferir informació, eines i estratègies per tal d’identificar i prevenir les violències digitals, així com recursos per actuar davant d’una situació de violència digital. Com podem identificar si el nostre fill/a està exercint violència a les xarxes o n’és una possible víctima? Cal establir estratègies de prevenció i saber com actuar en cas de produir-se.

Taller gratuït. Places limitades.

Inscripcions: Tel.: 93.883.33.25 – c.e.: b.vic.pb@diba.cat


Dia: Dimarts, 26 de setembre de 2023

Hora: 18:00 h.

Lloc: Aula d’informàtica ACTIC de la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic.

Places limitades.

Inscripcions: 93 883 33 25 – b.vic.pb@diba.cat

 

 

« Tots els Esdeveniments