Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

27 octubre | 19:00 - 20:30

Presentació de llibre: Fotogrames de memòria

La Biblioteca Pilarin Bayés de Vic us convida a la presentació del llibre:

Fotogrames de memòria. Dues mares, l’Alzheimer i el cinema de Montserrat Claveras i Mercè Lajara.

Dues mares i l’Alzheimer van al cinema és un els títols que vam pensar per a aquest llibre, perquè representa bé els tres pilars essencials del quals volíem parlar: la malaltia de l’Alzheimer que ha acompanyat les mares els darrers anys de la seva vida; el cinema, que ens ofereix l’oportunitat de veure diferents enfocs de la malaltia que podem ajudar a la reflexió , i, el tercer pilar , es fonamental. les mares , les veritables protagonistes de les boniques escenes que al llarg del llibre es van relatant.

Allò que l’Alzheimer No s’endugué, un altre títol inspirat en una coneguda pel·lícula, també resultava molt adient , ja que l’Alzheimer pot esborrar la memòria però no s’endurà els sentiments ni les emocions .

Finalment , ens vam descantar per Fotogrames de memòria. Perquè en el llibre hi trobareu diferents vessants: explicació de la malaltia , recomanacions per gestionar situacions, entitats relacionades… Però, potser, el més significatiu són aquests retalls de la vida que, com en un film, mostren el que nosaltres hem viscut i que sempre romandran en la nostre record.

Aquest llibre és un conjunt de fotogrames de la nostra memòria.”

La presentació comptarà amb la presència de les autores.

També hi intervindran:

  • Sra. Clàudia Bayés
  • Dr. Francesc Escabia, psicogeriatre

Organitza: Bayés Salut


Dia: Divendres, 27 d’octubre de 2023

Hora: 19:00 h.

Lloc: Sala d’actes U d’octubre. Biblioteca Pilarin Bayés de Vic

« Tots els Esdeveniments