Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

24 març | 15:00 - 25 març | 14:00

10a Jornada PEC

La Jornada PEC és l’espai per reflexionar sobre l’àmbit de l’educació a la ciutat de Vic, amb la trobada de tots els agents educatius i on els mateixos centres comparteixen experiències i projectes que volen donar a conèixer a la resta de centres d’educació infantil, primària i secundària i comunitat educativa de la ciutat.

L’objectiu és posar en valor i fer visible la bona feina que fan els centres educatius, mestres i professionals de l’educació a la nostra ciutat, alhora que ofereix l’oportunitat als centres educatius de donar a conèixer els propis projectes i experiències innovadores que estan implementant a les seves escoles i instituts.

Enguany la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic acollirà la 10a Jornada PEC. Neurociència, selecció lectures, arquitectura i pedagogia, gimnàstica emocional, alimentació sostenible, transformació patis, joc i pedagogia, ciutat educadora, documentació pedagògica, activisme mediambiental són alguns temes que es tractaran en aquesta jornada. També professionals com el Dr. Alfredo Hoyuelos, Dr. Miquel Casas, Francisco Vera, Carme Cols, Mariona Genís, Maria Navarrete, Anna Serra, Marta Cava…són algunes de les persones que compartiran el seu coneixement i expertesa a la Jornada.

Obert també a tota la ciutadania.

Podeu consultar el programa d’activitats i tallers previstos: 10a Jornada PEC

Inscripcions


10a Jornada PEC es farà:

Dia: Divendres 24 de març de 2023 (tarda) i Dissabte 25 de març de 2023 (matí)

Lloc: Diferents espais de la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic.

« Tots els Esdeveniments