Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

8 juliol | 20:30

Concert: Projecte Astrolabi

En el marc del cicle d’activitats culturals CAPALTARD a la terrassa de la biblio, la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic us proposa l’actuació musical:

Projecte Astrolabi a càrrec de Guillem Plana i Eloi Escudé.

«Projecte Astrolabi és una formació de Jazz/rock psicodèlic instrumental inspirada en el cosmos. La seva música són odes als fenòmens espacials que estan succeint constantment per sobre dels nostres caps. El seu espectacle musical és un eclèctic viatge galàctic que amb la música,  ens porta a visitar des de racons interiors a llocs molt llunyans de l’univers. Projecte Astrolabi va néixer el 2019 de la mà del guitarrista vigatà Guillem Plana i aquest passat desembre ha publicat el seu segon disc “La Singularitat” un treball molt més coral on hi ha participat tota la banda.»

En aquest concert podrem gaudir de la banda en format reduït de duo.

Guillem Plana (Vic 1985) guitarrista i compositor, estudia música a l’escola de Música de Vic, magisteri musical a la UB i els estudis superiors de interpretació de guitarra jazz a l’ ESEM Taller de Músics. Ha tocat en moltes formacions de múltiples estils com ara Joana Serrat, Funkystep and the Sey Sisters, Roger Usart, Gramophone Allstars Big Band… Actualment és professor del Conservatori i escola de música EMVic, forma part de la banda de Guillem Roma i és integrant de Nucli Trio i Projecte Astrolabi, el seu projecte més personal que aquest passat 2023 ha editat el segon disc.

Eloi Escudé Muixí (Manresa, 1983). Teclista i docent. Inicia els estudis musicals amb el piano clàssic de petit i segueix després amb el piano modern. Estudia amb diferents professors i es forma sobretot al Taller de Músics. Cursa els estudis superiors de jazz i música moderna a l’ESEM Taller de Músics. Ha tocat teclats i piano en diferents formacions de jazz, soul, latin, música jamaicana o música tradicional. Actualment és membre de The Gramophones Allstars Big Band, amb qui ha enregistrat 5 discs i 2 EP, de Projecte Astrolabi i també acompanya el grup coral Gospel Vallès. Des de fa anys compagina la interpretació amb la docència. És professor de piano i llenguatge musical al Taller de Músics del Raval, on a més és coordinador de les assignatures teòriques.

Activitat gratuïta. Places limitades.

Inscripcions: 93.883.33.25 – b.vic.pb@diba.cat


Dia: Dilluns, 8 de juliol de 2024

Hora: 20:30 h.

Lloc: Terrassa (2a planta). Biblioteca Pilarin Bayés de Vic

En cas de pluja, els esdeveniments es traslladaran a la Sala d’actes U d’Octubre.

Les reserves es mantindran fins 5 minuts abans de l’inici de la sessió. En cas d’arribar tard, se cedirà la cadira a les persones que vinguin sense reserva.

r

« Tots els Esdeveniments