Dia mundial de la Salut Mental 2023

El Dia mundial de la Salut mental es commemora cada any el dia 10 d’octubre amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigma de les persones afectades i impulsar una millora en l’atenció en l’àmbit de la salut mental. Des de l’any 2002 a Osona s’organitzen actes per commemorar aquesta efemèride i es fan coordinats per Osonament i amb la col·laboració de moltes associacions i entitats de la comarca.

Enguany les activitats organitzades giren entorn del tema de la salut mental en l’era digital i estan organitzades per la Taula de Salut Mental i Addiccions d’Osona, a través de la Comissió del Dia Mundial de la Salut Mental:

Programa d’Actes pel Dia Mundial de la Salut Mental a Osona 2023. 

 El programa compta amb activitats arreu de la comarca d’Osona, que s’allarguen fins el dia 11 de novembre.

ETIQUETES: Dia mundial de la Salut mental 2023, Programa d’Actes pel Dia Mundial de la Salut Mental a Osona 2023, Salut Mental en l'era digital, Taula de Salut Mental i Addiccions d’Osona