Club de lectura Dones i literatura: Matar el marit de Li Ang

A la trobada del mes de desembre del Club de lectura Dones i literatura comentarem el llibre Matar el marit de Li Ang.

“La publicació de Matar el marit, l’any 1983, va provocar un escàndol sense precedents en l’àmbit de les lletres xineses. Li Ang es va basar en un fet real ocorregut al Shanghai dels anys 30, l’assassinat del marit per part d’una dona maltractada, tot extrapolant-lo al Taiwan rural, on s’hi practiquen càstigs inhumans a les dones adúlteres i on la llei la dicta la moral patriarcal confuciana.

Matar el marit ens transporta al cor mateix de l’opressió, submergint-nos en una societat tradicional profundament masclista. És un relat brutal sobre el menyspreu de la dona i la seva única alliberació possible, en un escenari ple de supersticions atàviques i sentiments viscerals.”

(Text de la contraportada)

Per saber-ne més:

ETIQUETES: Club de lectura Dones i Literatura, Li Ang, Males herbes, Matar el marit