Exposició: Camps. Camins de pau

La Biblioteca Joan Triadú de Vic us convida a visitar l’exposició Camps: Camins de pau, una mostra fotogràfica creada conjuntament per fotògrafs de FotoArt Manresa i alumnes de diversos instituts de la comarca del Bages, arran de la visita que van fer l’any 2019 als camps de concentració de Mauthausen-Gusen.

Es tracta d’una instal·lació interactiva sobre l’experiència dels camps de concentració cercant paral·lelismes entre la memòria històrica i el moment actual. Les fotografies van acompanyades de textos del llibre K.L. Reich de Joaquim Amat-Piniella.

La mostra també compta amb un conjunt de gravats i ceràmica del Taller de gravat i ceràmica de l’Escola d’Art de Manresa que conviden a la reflexió i ens proposen mirar el nostre present des del passat. Les peces van acompanyades dels textos que les han inspirat.

Durant els dies de l’exposició Camps: Camins de pau, a la Biblioteca Joan Triadú de Vic trobareu una mostra documental amb llibres sobre l’Holocaust i que es recullen a la guia de lectura Recordar per no oblidar

Per saber-ne més:

Podeu visitar l’exposició Camps: Camins de pau:

Del 14 de març al 7 d’abril de 2022 a la Biblioteca Joan Triadú de Vic (Espai Josep Romeu)

ETIQUETES: Camps Camins de Pau, Escola d'Art de Manresa, Espai Josep Romeu, Exposicions, FotoArt Manresa, Guia de lectura "Recordar per no oblidar", Joaquim Amat-Piniella, K.L. Reich, Taller de gravat i ceràmica