Festival Protesta 2021

Torna el Protesta, el Festival internacional de cinema de crítica social a la ciutat de Vic amb l’objectiu de transformar la societat en positiu, de manera creativa a través del cinema. Una festa del cinema de denúncia. I torna després que l’any passat no es pogués celebrar de la manera habitual a causa de la pandèmia.

A més a més de les projeccions de pel·lícules i el concurs de curtmetratges, durant el Protesta hi ha altres activitats paral·leles com xerrades, trobades professionals, etc. També està prevista una sessió de cinema infantil amb valors.

Les activitats i projeccions programades es faran a diferents espais de la ciutat de Vic: el Teatre Atlàntida, l’Espai ETC, el Casino i la Fàbrica de somnis (Carrer Isidre Blanc i Molist, 1 Vic). També està previst fer una projecció a Manresa amb la col·laboració del CineClub Manresa. I a més a més, amb l’aforament complet gràcies a l’alleugeriment de les restriccions per la pandèmia de covid-19.

Enguany el tema central d’aquesta edició és: Els privilegis, especialment en relació a la condició de classe, raça o gènere que perpetuen les desigualtats en sistema profundament injust amb molts col·lectius i persones. I d’aquest tema tractarà el monòleg d’Ana Polo i Maria Rovira (@OyeSherman) a l’acte d’inauguració del Festival just abans de la projecció de la pel·lícula Shadow game al Teatre Atlàntida de Vic el divendres 15 d’octubre.

Podeu consultar la programació a: Protesta 2021

La novena edició del Protesta, festival internacional de cinema de crítica social es farà:

Del 15 al 23 d’octubre de 2021 a diferents espais de Vic

Per saber-ne més:

ETIQUETES: Festival Protesta, Protesta Festival internacional de cinema de crítica social