Mercat de Música Viva de Vic 2017

 

 
 
 
 
 
 
 
 
29è Mercat de Música Viva de Vic
Del 13 al 17 de Setembre de 2017
 
 

Enguany és la 29a edició d’aquest festival musical que ha esdevingut una cita indispensable pels amants de la música, degut al nombre i la qualitat dels artistes participants, a l’espectacularitat de les localitzacions dels seus escenaris per tota la ciutat de Vic i per la gran acollida per part dels espectadors any rere any.

Durant aquests dies, podrem gaudir de nombroses actuacions musicals de qualitat per a tots els gustos i un gran nombre d’activitats tant pels professionals del món de la música dins el que és el MVLAB (a l’Atlàntida), com pel públic en general. A més de les actuacions del programa oficial del festival, també hi ha nombrosos Músics al carrer que es poden trobar pels carrers i places del centre de la ciutat. I en l’apartat OFF MERCAT, tenim els concerts del SONA9 i el VicSona. També, un any més, el MMVV convoca el Premi Puig Porret al Millor Projecte de Creació Musical.

Com a novetat d’aquesta edició, el dissabte 16 de setembre durant tot el dia, s’estrena MODE. 1a MOSTRA D’ELECTRÒNICA VISUAL I SONORA , workshops i lives de música electrònica al Casino de Vic i al Jazz Cava de Vic.

  

 

A la Biblioteca hi ha una mostra de CDs dels artistes que actuaran en aquesta edició del MMVV, que podeu trobar al fons discogràfic de la Biblioteca Joan Triadú i de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

I també hem creat una playlist de Spotify amb un recull dels artistes del MMVV 2017 que podeu trobar a la nostra exposició :

 

 

  

Trobareu tota la programació del festival a la pàgina web oficial del MMVV:


MMVVlogo

 

Imatges: MMVV , Biblioteca Joan Triadú

 

ETIQUETES: Exposicions, Mercat de Música Viva de Vic, Notícies