Nova biblioteca de Vic : 5 Finalistes

 

novabib2

 

A la 1a fase del concurs d’idees arquitectòniques pel projecte de la nova biblioteca de Vic es van presentar 56 propostes. D’aquestes 56 idees, després de la finalització del procés de selecció, la llista s’ha reduït a 5 finalistes.

Aquí podeu consultar el document de l’acta d’obertura dels sobres del concurs de projectes, amb les puntuacions rebudes i amb els nom de les 5 propostes finalistes. Els 5 aspirants tindran 2 mesos de termini per redactar i presentar l’avantprojecte de la nova biblioteca i després el jurat escollirà el projecte guanyador.

 

finalistes

 

http://www.novabibliotecavic.cat

 

Us recordem que podeu contribuir amb les vostres idees per fer de la nova biblioteca un espai cultural de cohesió i de trobada, càlid, confortable i on tothom s’hi trobi bé.

 

(Imatge: www.novabibliotecavic.cat)

 

ETIQUETES: Notícies, Nova Biblioteca de Vic