Mercat Medieval Vic : selecció de música

 

Del 5 al 8 de desembre de 2015

 

medieval1             medieval2             medieval3

 

Com cada any per aquestes dates, Vic fa un viatge al passat a través del Mercat Medieval. Pels engalanats carrers i places de la ciutat es reparteixen més de 300 parades on els firaires es caracteritzen amb vestits de l’època, hi ha cercaviles, espectacles i animació de carrer, es poden veure artesans en viu recreant diferents oficis medievals, es pot admirar una exhibició d’aus rapinyaires, podem assistir a lluites de cavallers, podem gaudir d’una gran oferta gastronòmica, etc…

 

medieval5

 

A més, recentment s’ha afegit a l’oferta del Mercat Medieval “L’Assalt de l’Altarriba”, una obra de teatre que des de fa 3 anys es representa en 7 escenaris diferents de la ciutat i que narra una història basada en fets històrics que van ocórrer a Vic al segle XV.

 

medieval4

 

El Mercat Medieval de Vic ha anat creixent al llarg dels anys, tant pel que fa al nombre de participants, varietat d’activitats i visitants, arribant l’any passat a la xifra de 100.000 persones que van recórrer i omplir els carrers de Vic.

 

Més informació :     

 

Des de la Biblioteca Joan Triadú hem preparat una llista de reproducció a SPOTIFY, amb una selecció de la música medieval que podeu trobar al fons audiovisual de la Biblioteca:

 

[spotify=https://open.spotify.com/user/vicbibjt/playlist/6zy4YValYmOkFF6rD0GXa7]

 

 
Imatges : www.vicfires.cat
 
 

ETIQUETES: Mercat Medieval, Notícies, Spotify, Vic