Mercat de Música Viva de Vic 2014

 
26è Mercat de Música Viva de Vic
Del 18 al 21 de Setembre de 2014
 

 

cartellmmvv14

Des del 1989 aquest festival musical ha esdevingut una cita indispensable pels amants de la música, degut al nombre i la qualitat dels artistes participants, a l’espectacularitat de les localitzacions dels seus escenaris per tota la ciutat de Vic i per la gran acollida per part dels espectadors any rera any.

Durant aquests dies, podrem gaudir de nombroses actuacions musicals de qualitat per a tots els gustos i un gran nombre d’activitats tant pels professionals del món de la música, com pel públic en general.

 
 

A la Biblioteca trobareu una mostra dels CDs que tenim al nostre fons, dels músics i grups que actuaran en aquesta edició del MMVV :

 
collagemmvv 
 

Pàgina web oficial del MMVV:MMVVlogo

Imatges: MMVV , Catàleg Aladí

ETIQUETES: Exposicions, Mercat de Música Viva de Vic, Notícies